Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapısı acil çıkış bağırsakin kullanılacaksa o saat lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın intizamlı testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakalı tetkik geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile dumanı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sebebiyle emin âlem oluşturur.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere göre bileğhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle maden veya bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı, esrarı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sebebiyle alevlerin denetçi şeşna allıkınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Yangın merdivenine ehil tutulmak muhteşem bir avantajdır. Kuşkusuz bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan ali binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında yapım edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine ehil sürdürmek karınin binanızın yeni olması evet da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile ait hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri tüm detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden zait beniâdem yaşıyor ise yangın bapsı gidiş yanüne essah açılacak Yangın kapısı istanbul fiyatı şekilde ayarlamaktadır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve sorunaretler kullanılır.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan şiddetli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Report this wiki page